Amenajari exterioare - pavaje, terase si gradini

Compania noastra executa lucrari de amenajari exterioare, curti si gradini interioare pentru spatiile rezidentiale, parcari si zone de acces pentru cladiri de birouri. Combinatia dintre constructiile de piatra si spatiile verzi creeaza un ambient placut si relaxant. Investitia intr-o amenajare exterioara de calitate nu este mare, ea fiind recuperata cu brio prin cresterea ulterioara a valorii proprietatii.

Suntem parteneri ai renumitului producator de pavele Semmelrock. Datorita diversitatii de culori, formate si design, pavajele Semmelrock se armonizeaza oricarui stil arhitectural. Cu dalele pentru terase si pavajele Semmelrock putem amenaja un spatiu exterior in concordanta cu dorintele dumneavoastra.

Pavelele folosite sunt alese astfel incat combinatia lor sa produca o imagine agreabila. Foarte important este cum se proiecteaza intersectiile dintre alei si spatiile verzi. Bordurile sunt excelente elemente decorative in anumite situatii, iar in altele, lipsa lor este recomandata.
Spatiul exterior al casei a devenit o extensie a acesteia.

Un design ambiental bine proiectat si executat este foarte important pentru cei ce doresc sa petreaca mai mult timp in curtea casei. Pavelele sau pietrele de pavaj se pun in evidenta cu ajutorul unor elemente de accent. Ele trebuie sa urmareasca un desen geometric atent proiectat, deosebindu-se astfel de un paviment obisnuit. Curtea casei este un spatiu pentru distractie si relaxare. Un design deosebit al acesteia si o amenajare profesionista creste, fara indoiala, valoarea proprietatii. Cu sistemele de ziduri creati sfera privata si conturati structuri si accente incantatoare in gradina dumneavoastra. In armonie cu casa, sistemele de garduri Semmelrock sunt cadrul perfect pentru terenul dumneavoastra.


Vom respecta locuinta dumneavoastra si ne vom asigura ca lucrarea va fi executata corect!